Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Geografi Vg1 Kompetansemål

Under Landskap og klima. Forklare hvordan indre og ytre krefter former landskap og kjenne igjen typiske landformer i Norge.


Geografi Vg1 Kompetansemal Flashcards Quizlet

Learn vocabulary terms and more with flashcards games and other study tools.

Geografi vg1 kompetansemål. Fem interessante kompetansemål i faget geografi fra udirno. Under Ressurser og næringsvirksomhet. Gjere greie for globale skilnader i fordeling og levekår forklare moglege årsaker til dei og drøfte korleis ein kan jamne ut skilnader mellom land.

Last ned de eksempeloppgavene som kan hjelpe deg i ditt arbeid med Geografi eller Geofag og bruk dem som inspirasjon til dine egne oppgaver og eksamener. Geografi VG1 Kapittel 4 Vær og klima Sommerkveld på Hillesøy i TromsMye av Norge ligger utsatt til for storm og uvær men opplevelsen blir da ekstra fin når været viser seg fra sin beste side Repetisjonsoppgaver kapittel 4 - geografi vg1 Geografi 2020 Unibok er mest brukt og utgaven til fagfornyelsen har innlest læreboktekst nyttige. Geografi har kompetansemål etter Vg2 i programområde for formgivingsfag i studiespesialiserande utdanningsprogram utdanningsprogram for musikk dans drama og idrettsfag Oversikt over hovudområdet.

Dei utviklar også kompetanse når dei undersøker og viser forståing for geografiske prosessar og ser samanhengar mellom hendingar og endringar på ulike geografiske nivå. Kapitlene er delt inn i hoveddeler og deretter i emner. Utforske aktuelle lokale nasjonale eller globale problemer og drøfte ulike.

Hablar i preterito indefinido. Geografi GEO1001 Revidert september 2018 1 Fagkode Fagnavn GEO1001 Geografi. Munnleg eksamen blir utarbeidd og sensurert lokalt.

Kompetansemål etter VG1VG2 SF. Kompetansemål etter VG1 og VG2 innen hovedtemaene Utforskeren Individ. Kompetansemål etter vg1vg2 studiespesialiserende utdanning.

Studieforberedende Vg1 Studiespesialisering Studieforberedende Vg2 Kunst design og arkitektur Medier og. Indre krefter og de store landformene på jorda jordas oppbygning. Elevane viser og utviklar kompetanse i geografi når dei nytter kunnskap om natur og samfunn til å utforske og reflektere over ulike geografiske forhold.

På StuDocu vil du finne alle studieveiledere gamle eksamener og foredragsnotater som du behøver for å bestå eksamen med bedre karakterer. Topp 5 relevante kompetansemål. Revisjonen vektlegger forenkling av lærestoffet og tar i større grad hensyn til at geografi er et 2-timersfag.

Geografi har kompetansemål etter Vg1 i programområde for realfag og språk samfunnsfag og økonomi i studiespesialiserande utdanningsprogram. 8 Vamos a salir. Kapitlet dekker følgende kompetansemål i læreplanen.

Geografi har kompetansemål etter Vg2 i programområde for formgivingsfag i studiespesialiserande utdanningsprogram. Geografi har kompetansemål etter Vg1 i programområde for realfag og språk samfunnsfag og økonomi i studiespesialiserande utdanningsprogram. Lese og bruke kart i ulik målestokk og gjere enkel kartanalyse.

Bruke digitale kart og geografiske informasjonssystem GIS Finn eksamensoppgaver Administrere. Et kurs har som regel undervisning to dager i uken og kan vare i alt fra 2 - 4 timer. Fellesfag 56 årstimer Utdanningsprogram.

Diskutere begrepene økonomisk vekst levestandard livskvalitet og bærekraftig. Utvikling og forholdet mellom dem. Eleven kan trekkjast ut til munnleg eksamen med førebuingsdel.

Geografi vg1 kap1 er ikke tatt med siden dette er et innføringskapittel. Dette varierer fra kurs til kurs. Det gis ikke lenger opplæring etter læreplanen men det kan være mulig å ta eksamen som privatist.

2015-utgaven har dessuten et. Gjere greie for ressursomgrepet og diskutere kva som vert lagt i omgrepet berekraftig ressursutnytting. Geografiske kjelder og verktøy.

Geografi har kompetansemål etter Vg1 i programområde for realfag og språk samfunnsfag og økonomi i studiespesialiserande utdanningsprogram. View sammendrag geografi vg1 16448doc from geography geo1001 at blindern high school. Det finnes også besvarelser av tidligere eksamensoppgaver i Geografi.

Gi eksempler på og sammenligne ulike former for arealbruk i Norge. Mer om gyldighet og innføring av ny læreplan. Kompetansemål knyttet til innhold.

Sammendrag Geografi Vg1 Dokumentet inneholder stikkord som er delt inn til hvert kapittelemne innenfor faget. Du kan se timeplanen på kurssiden. Vgs - Studiespesialisering Vg1 Fag.

Læreplan i geografi - fellesfag i studieførebuande utdanningsprogram GEO1-01 Utgått. Reflektere over eigen ressursbruk og ressursbruken i Noreg i eit globalt og berekraftig perspektiv. Føremålet med geografifaget er å utvikle medvit om forholdet mellom naturen og.

Drivers Ed Boating Questions. Vg1 utdanningsprogram for studiespesialisering. På skolen tilrettelegger vi også for kollokvie-.

Våre lærere vet hva som er viktig for å gjøre det bra på privatisteksamen og legger opp undervisningen etter det. På StuDocu vil du finne alt av studiemateriale gamle eksamener og foredragsnotater for dette faget Logg inn Registrer. I vgs-faget som alle elever på VG1 -studieforberedende og VG2-yrkesfag må.

Anders Østrem 2stusp b 02062019 kap. Kompetansemål knyttet til innhold Geografi Vg1. Læreboka Terra nova 2015 er en grundig revidert utgave av boka fra 2009.

Drøfte årsakene til naturkatastrofer i verden og hva for virkninger de har på samfunn som blir rammet. Mål for opplæringa er at eleven skal kunne. Samandrag kapittel 2 nn 2018 16 KB Last ned.

Studerer du VG1 Geografi ved Videregående skole VG. Eleven kan trekkjast ut til munnleg eksamen med førebuingsdel. Utforske kva endringar i klimaet har å seie for natur og samfunn lokalt regionalt eller globalt.

Vg2 utdanningsprogram for idrettsfag musikk dans og drama kunst design og arkitektur og for medier og kommunikasjon. Gjøre greie for ressursbegrepet og diskutere hva som ligger i begrepet bærekraftig ressursutnytting. Løsningsforslag muntlig og skriftlig med presis bruk av fagbegreper.

Under Geografiske kilder og verktøy. Start studying geografi vg1 kap3 ytre krefter og landformer. Blant eksempeloppgavene kan du også finne sammendrag og notater til pensum som hjelper deg med å få et overblikk.

Se informasjon om siste eksamen på fagkodene som er knyttet til læreplanen. Ingen karakter gitt Antall sider. Sammendrag kapittel 2 bm 2018 Geografi har kompetansemål etter Vg1 i programområde for realfag og språk samfunnsfag og økonomi i studiespesialiserande utdanningsprogram.

Kapitlet dekker følgende kompetansemål i læreplanen.


Den Grunnleggende Ferdigheten A Kunne Regne I Samfunnsfag Del Av Etterutdanningstilbud I Den Grunnleggende Ferdigheten A Kunne Regne I Alle Fag Utarbeidet Ppt Laste Ned


Kompetansemal Geografi Kapittel 1 Geografiske Tenkemater Og Verktoy A Tenke Geografisk Studocu


Kompetansemal Og Kraftskolen Pdf Gratis Nedlasting


Eksempeloppgave Til Muntlig Eksamen I Fremmedsprak Niva I Pdf Free Download


Laereplan I Geografi Samisk Plan Fellesfag I Studiespesialiserende Utdanningsprogram Pdf Gratis Nedlasting


Laereplan I Geografi Samisk Plan Fellesfag I Studiespesialiserende Utdanningsprogram Pdf Gratis Nedlasting


Geografi Vg1 Vg2 Til Fagfornyelsen Laereplan Lk20 Geografi Cappelen Damm Undervisning


Laereplan I Geografi Samisk Plan Fellesfag I Studiespesialiserende Utdanningsprogram Pdf Gratis Nedlasting


Laereplan I Samfunnsfag Fastsett Som Forskrift Av Kunnskapsdepartementet Kilde Ppt Laste Ned


Laereplan I Samfunnsfag Samisk Udir No


Terra Nova


Geograf 2013 By Cappelen Damm Issuu


Geograf 2013 By Cappelen Damm Issuu


Uk Culture


Posting Komentar untuk "Geografi Vg1 Kompetansemål"

https://www.highrevenuegate.com/zphvebbzh?key=b3be47ef4c8f10836b76435c09e7184f